Wednesday, December 28, 2011

tak feel langsung...=_=

Assalamualaikum....
welcome to blog bersawang...
=)


rasa geram tak bila satu2 filem yang ditayang kat tv, ada scene yang dipotong??
bukan sebab scene yang dipotong tu berunsur lucah atau ganas..
tapi disebabkan nak mempercepatkan tayangan filem tersebut..
tambah2 lagi bila iklan nya pulak tersiar punyalah banyak..
macam lah aku lalu sangat nak tngok iklan yang berlambak tu,
padahal rasa cam nak muntah hijau bila iklan silih berganti + bilalah nak mula siarannya.


sampaikan, aku pun sekarang tak lalu nak tngok siaran tu..=__=
hilang mood sebab asyik menghadap iklan juga cara siaran yang terpotong2..
tahu2 dah secene begini.. tapi, sejak bila pulak scene tu jadi begini..
dan.. kenapa x begitu??
dah tu.. siap nak buat part 1 ngn part 2..
eh..ingat harry potter ke nak wat camtu??? ppffftt...=__=
ah.. kalut2x...


tapi x pe.. download je dari internet...
senang.. tapi.. "feel" bila tngok movie kat tv dengan skrin pc berbeza..
ye ke?




ha..  tahu kan channel mana yang siarkan filem ni..
betul2 buat aku hilang mood tngok filem ni..
ok.. i'm done..!





7 comments:

masz86 said...

Memang tak suka... bila tengok crita banyak iklan2...

ridzuan sujari said...

haha,,, itulah.. geram je rasa....

eiYrA said...

eira pun tgok citer 2 jugak...

mimi said...

hehhe...ilang smgt nak tgk ctew tu..hehe

ridzuan sujari said...

haha.. kan?? bengang je rasa..

Hanih Borhan said...

Salam p'kenalan :)

Hahaha...Channel 'tu' memang banyak sangat iklan kan?...Haha...

ridzuan sujari said...

waalaikumussalam hanih.. =)

haha... iklan kat tv "tu" mmang memuakkan...haha