Monday, December 19, 2011

5 BlOg LeLakI pILiHan SayA..


assalamualaikum..!!
welcome to blog bersawang.. 
blog yang jarang berupdate dan sentiasa berhabuk.. 
uhuk3x.. (habuk)
harini aku tergerak hati nak masuk contest yang dianjurkan oleh 
Lyssa Faizureen.
ha...suka tengok background blog beliau yang ada bnyak hati kecil tu..
ok, seterusnya..5 blog lelaki yang saya suka baca entrinya ialah..


1. of coz lah... abang Ben Ashaari.. 
kenapa?? sebab, walaupun entri beliau ringkas tapi bola dah habis baca selalu membuatkan diri kita akhirnya berfikir tentang apa yang beliau bincangkan.. ha. ringkas, padat dan penuh bermaklumat.. =)


2. budak baru habis spm, Hakimy Zamri ..
limaza??? why??? sebab dia ni.. gile2 cam kepala aku gak..
mana x nya.. dalam entri dia ada satu video yang dia post tngh nyanyi lagu "hands up" by 2pm.. haha.. guling2 aku gelak time tu..


3. seterusnya BLOG SERIUS...
ye, kenapa?? sebab blog ni serius... =P


4. ok, blog yang penuh dengan ilmiah dan panduan dalam beragama, iaitu, blog syahirul.com... 


5. last but not least... blog cikgu zoul.. kenapa?? sebab sronok baca.. hehe


ok.. tu je entri kali ni.. moga2 dapat lah berblog walking ye.. =)




kalau ada salah silap dan terlanur perktaan, harap dimaafkan..
ok, semoga berjumpa lagi.. hahaha...
assalamualaikum.. =p

21 comments:

Hakimy Zamri said...

wahhh! ada jugak tu nama aku ..hehe..btw, thax bro sebab sudi jdi reader aku :) aku akan sentiasa baca blog hang :D peace !

ridzuan sujari said...

ha?? sentiasa?? amin..
blog ni jarang update tau.. sekali update berlmbak.. kalau x update, jawabnya bersawang ar blog ni.. hehe

Lelaki Ini said...

hehehe
tahniah selected semua!

!-CintaSiGadisTembam-! said...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

cikyanxyanx said...

hai , Mira dari segmen kak Lysaa jugak >< salam kenal yok !

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. brbakat smua ^^

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html ♥

ridzuan sujari said...

lelaki ini : ye, tahniah kepada mereka kerana mencurik perhatian aku.. hehehe

cinta si gadis tembam.
terima kasih, sat gi saya gi blog anda... hehe

ridzuan sujari said...

ha..yang lain juga, terima kasih sudi bertandang diblog ni, saya akan redah blog anda semua.. ok??? heheh

fyka shafie said...

datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

aqmahoocyunkqamo said...

masyaALLAH...xsangka sy pon ade..hihihi

aqmahoocyunkqamo said...

waa..bestnye sy pon tercalon...

masz86 said...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

ridzuan sujari said...

terimakasih sebab singgah..!!
=)
singgah2 lah lagi yerw... hehehehe

:: Cik Nur :: said...

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

ridzuan sujari said...

ok, cik nur, sebentar lagi saya akan bertandang di blog anda.. =)

Aeiz said...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

ridzuan sujari said...

terima kasih aiez sebab sudi singgah disini... feel free tuk baca2 entri yang lain ye.. =)

Zira said...

dtg dr segmen yg sama (:

ridzuan sujari said...

terima kasih ye zira,sebab sudi singgah... =)
sila2lah membaca entri yang lain ye..