Saturday, December 24, 2011

segmen : jom UPkan follower...

Assalamualaikum.. welcome to blog bersawang..
blog yang jarang berupdate dan sentiasa berhabuk.. haha


petang ni aku terbaca satu segmen yang telah di post oleh masrina sidek.
tengok2, ade pulak segmen dari wanny (click)
so, sekarang ni, aku berminat lah nak join segmen ni.. haha




apakah yang bestnya blog aku dari blog-blog yang lain?
pertama, blog aku berkenaan kisah hidup aku dan insan lain yang aku jumpa..
kedua, kisah berkenaan hidup aku sebagai seorang pendidik...
ketiga, minat aku dalam berblogging..
(sape2 yang minat blogging tentu paham kan??)
0k, terus trang cakap blur2x lagi.. haha
mungkin sesetengah pembaca akan kata blog aku best.. dan seorang lagi kata, tidak...
bergantung juga kepada isi yang disampaikan dalam blog seseorang tersebut..
kalau entri panjang berjela pun ade jgak orang yang x minat nak baca, betul x??
yang penting sesebuah entri tersebut, tak kisahlah panjang ke, pendek ke, yang penting cara penyampaian yang menarik serta isi yang padat dan ringkas...
ah sudah, dah macam karang SPM...
haha..


ha..dikesempatan ni.. jemput2 lah baca entri kawan baru aku ni ye..
best sangat blog dia, sebab dia gila2.. cam aku gak..
walaupun beza umur 5 tahun, tapi ada aku kesah??? haha..
aku, kalau terasa nak kawan dengan orang tu, aku kawan je.. hehe
meh jadi kawan aku... nak???
ok, blog beliau tekan sini

ada banyak entri yang lain, sila2lah jemput baca ye... 
oh ye.. dan juga..
ada gropu di fb tuk blogger2 muda.. bila tengok cam aktif jugak...
click sini ye...


jumpa lagi..
maassalamah..
Assalamualaikum... =3

4 comments:

masz86 said...

Slmt bersegmen.... n sy follow blog kwn awk tu... sy pun nak kwn jgak... hehehehehehe...

ridzuan sujari said...

betul nak kawan??? ok.. ha.. kalau nak kawan kene baca entri ni..
=)

http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/minum-petang-taaruf.html

Hakimy Zamri said...

weh..terbaik !! segmen upkan followers. HAHA :D nti bila2 aku buat entri promot blog kwn2 pulak yaa..hehe ..thanks :D

ridzuan sujari said...

sebab aku suka baca blog hang lah aku tag... hehe