Sunday, December 25, 2011

SEGMEN : BLOG PALING MENARIK AKU HARI INI IALAH...

Assalamualaikum..

welcome to blog bersawang, blog yang jarang berupdate dan sentiasa berhabuk..
jadi, mai lah bertandang blog ni tuk sama2 membersihkan habuk2 yang ada kat blog ni k..


arini, aku join segmen daripada blog abang Ben Ashaari.


abang Ben suruh pilih satu blog tuk yang menarik perhatian aku tuk membacanya..
akan tetapi, insyaAllah aku nak berikan dua, seorang lelaki dan seorang perempuan...







blog yang pertama hari ni ialah blog hakimy zamri
sebab, beliau kawan baru saya..
dan blog beliau buat aku senyum dan ketawa.
dan aku pasti blog dia ni jugak akan membuatkan korang ketawa..
enjoy k..




dan blog yang kedua ialah blog sarah nabila
dia ni, ex student aku dan kenapa aku sengaja letakkan nama dia??
sebab aku tertarik dengan cara penulisan dia..
tahun depan dia... form 3??? kot??? lupa
cara penulisan still lagi style budak2 so,
apa yang aku nak daripada blogger2 yang blog walking nanti adalah,
beri beliau tunjuk ajar dan naikkan  semangat sarah ni dengan 
berkunjung ke blog dia..
mana tahu, sarah akan lebih bersemangat lagi tuk berblogging..
ok..




tu sahaja, dan terima kasih kerana berkunjung ke blog ni dan 
terima kasih abang ben sebab sudi buat segmen kali ni..
syukran jazilan....^__^


mohon maaf seandainya ada terkasar bahasa ye...
Assalamualaikum... =)

24 comments:

Arra Ahmad said...

datang dr blog BA..join segmen ini juga..:)

Nurul Hamizah @ 73 said...

dari segmen yg same..^_^ jemput..http://hamizahkefli.blogspot.com/2011/12/segmen-blog-paling-menarik-hari-ni.html dh follow skali

ridzuan sujari said...

terima kasih sebab sudi singgah..
insyaAllah saya pergi tngok blog anda ye... =)

masz86 said...

Join segmen Abg Ben di saat2 akhir... nasib baik sempat... hehehehe

PutryAin said...

dr segmen yang sme... putry done folow sini folow putry kay

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-blog-paling-menarik-hari-ni.html

ridzuan sujari said...

ok.. jemput2lah baca entri2 lain ye..

mimi said...

dr segmen ba

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yang sama. dah follow kamu :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ini-ialah.html

follow back kalau sudi ^^

Tiramisu Fatiema said...

salam kenal singgah sini..segmen sama..jemput singgah klau free..tq

http://sifa862000.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

♥ ju lya said...

hyee ~
datang dari segmen yang sama :)

http://garisgariskehidupan.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

follow awak ! harap sudi follow balik :)

Anonymous said...

http://blogeditor009.blogspot.com/

Jom follow ni untuk dpt tutorial yang lebih

Prince said...

Salam. Yep, ada join juga ",

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan...^_^

ayie@qUsyaiRi said...

tandang2 larhh blog sy .. www.hotsentapvsawesome.blogspot.com .. and jgn lupa follow skali .. ? XDD

ridzuan sujari said...

salam, terima kasih sebab sudi singgah ye..
jemputlah baca entri2 lain...=)
InsyaAllah, saya akan pergi bertandang ke blog anda semua.... =3

Aku Mad said...

bro .. salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

ctie anis said...

bw dr segmen abg ben..x sempat join segmen beliau...T___T

ridzuan sujari said...

aku mad : done follow

anis: bz ke smpai tak menyempat???

Athira Husna said...

hai awk..dtg terjah blog awk & follow awk jugak! jom promote blog awk secara PERCUMA utk SEMINGGU! IT'S FREE!!! join ni...:

http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

Hans Mohd said...

singgah dari segmen BEN.

singgah sini!
Jom join segmen HAN & dapatkan topup RM5!
http://hans-mohd.blogspot.com/

Hans Mohd said...

singgah dari segmen BEN.

singgah sini!
Jom join segmen HAN & dapatkan topup RM5!
http://hans-mohd.blogspot.com/

Areliff said...

Blogwalking dari segmen BLOG PALING MENARIK HARINI he3.. rerajin melawat la sini http://www.areliff.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

Yasmin Aris ♥ said...

:)

ridzuan sujari said...

senyum je????
senyum jugak lah...

^__^