Wednesday, December 21, 2011

seriously, speechless....

Assalamualaikum...
welcome to blog bersawang...
fuuuuh.... merah muka jap...
mimpi malam tadi jadi kenyataan...
apa mimpinya? ha... click sini..=)


ok, dah baca kan??? ha...
pastu kan.. saje post link yang tadi tu kat blog Ben Ashaari...
x lama pastu beliau komen then, jadi follower..


ha..!! x tahu nak tulis ape.. speechless sangat..
muka merah jap, sebab excited..
pastu batak jap.. eh.. ye ke ni??
ke, mimpi lagi???
aku mimpi exactly the same dengan apa yang berlaku sekarng....
dalam mimpi aku sebijik kluar gambar ni, pastu aku bangun dari tidur..




ha.. camnilah dalam mimpi aku... pastu, tup3x.. bangun dari tidur..
aku pun.. skrang ni.. rasa lagi bersemangat tuk berblogging..
walaupun masih lagi terkezut baboon..
cuma.. 
harapan aku pada masa akan datang..
abang ben dapat memberi tunjuk ajar dalam dunia blog dan menjadi inspirasi kepada blogger2 yang lain..
suka aku sebut dan suka aku doakan, agar ukhwah antara rakan2 blogger sentiasa berkekalan...
mula dari tegur sapa, kemudian jadi kawan, dan insyaAllah jadi sahabat...
amin..
ok, aku nak melayan terkejut beruk aku ni kejap...
maa'ssalamah, wailallliqa'..
=)



p/s : baru betul namanya terkejut beruk.. haha

11 comments:

masz86 said...

wahhh... mimpi jadi kenyataan... tahniah...

ridzuan sujari said...

Allhamdulillah..
ni pon rasa cam tak caye lagi nih...
haha..

Original CikTeddy said...

hoh0o..tahniah2!haha

Iznie said...

hehe..tahniah... :)

ridzuan sujari said...

terima kasih.... jom ramai2 kita berblogging secara sihat.. haha... gitu pulak..=P

Iznie said...

:) terima kasih...follow kamu kembali... :)

Hakimy Zamri said...

wahhh ! tahniah wehhh :D mimpi jadi kenyataan ;D :D caya lah bro !!

ridzuan sujari said...

tu ah kimy, aku pun terkezut sangat dah ni..
trimas eh.. ^___^

ridzuan sujari said...

ada bnyak entri lain, jemputlah baca... hehe

:: Cik Nur :: said...

Tahniah..anda juga di follow oleh blogger yg terkenal.. :)

ridzuan sujari said...

terima kasih dan Alhamdulillah...
=D