Tuesday, January 17, 2012

x dapat nak men"cucuk"

Assalamualaikum..
welcome to blog bersawang.
blog yang jarang berupdate dan sentiasa berhabuk.. =)
sudi2lah bersihkan habuk2 ni dengan membaca entri2 yang ada ye.. =)


pertama sekali, nak pesan, jom join contest yang aku adakan  ni ye.. =)
click sini.(betul, contest...bukan iklan..hehe =P)
yang kedua, saya masih BUJANG.
(jangan tertipu dengan header)


hari2 yang berlalu seperti biasa.
menjadi guru memerlukan konsentrasi yang tinggi untuk mendidik.
tambah2 dapat student yang kelasnya bising macam pasar minggu..
ada2 je cerita yang nak dijaja hari-hari.
x cukup2 di sekolah bercerita, sambung pulak kat umah.


harini aku dipesan untuk mengosongkan perut..
kenapa?? 
sebab malamnya aku nak mencucuk...
mencucuk daging2 yang empuk dan manis.
serta mencucuk hirisan bawang dan timun yang ada..
lalu di celup dalam kuah kacang yang mengiurkan...
dah tahu dah apabendanya?
ya, SATAY.
TAPI MALANGNYA...!!
nak pergi makan bertiga, tapi yang sorang ada hal plak malam ni..
aku pun.. =___= 
T____T
huhuhu..nak satay...
tapi xpe, malam esoknya kami bertiga akan membaham satay2 tersebut..
hahahahahahaha
sabar kau satay.. malam ni aku x dapat kau.. malam esok..
KAU MILIKKU...
hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
(gelak jahat)
ngupp...~~~
(tertelan lalat)


 merajuk ar camni... 

 bajet kecewa... =__=

oh oblong daging.. kau pengubat laraku.. hehehe
terima kasih family burger sebab buat oblong yang sangat sedap...
Alhamdulillah.. ^__^
(baru perasan mata kero sikit)

tu sahaja entri kali ni..
terima kasih sebab sudi singgah ye...
Assalamualaikum..=)

p/s: seronok bebenor je rasa dapat borak2 dengan budak senyum.. ^_^

jika sudi, klik sini... =)

3 comments:

Mak Usu said...

Nanti2 dapat la tu makan sate... hahaha

ridzuan sujari said...

ha ah, tu lah.. haha..

mimi said...

kesian ckgu tk dpt mkn sate,t sy poskan ehhhh...he