Wednesday, January 25, 2012

dapat gak mencucuk..!!

Assalamualaikum..
welcome to blog bersawang..
blog yang jarang berupdate dan sentiasa bersawang...
jom singgah blog aku dan bersihkannya dengan membaca entri kali ni k..
=)


jemput2 join contest yang aku adakan ni ye, sebelum tarikh tutupnya pada 
26 januari 2012...
klik sini.


oh ye..!!
haritu aku x dapat nak mencucuk..
klik sini.
so, baru2 ni aku dapat jugak nak mencucuk.. =3
walaupun dah berlaku dalam minggu lepas, but still aku nak update pasal ni...


Alhamdulillah, selepas mengaji..
kami2 geng mengaji tadika persada ikhlas, enstek KLIA pergi membaham satay di restoran Serai... =)


saja makan2 sambil borak2...
sebab dah lama nak makan sama2 dengan geng ngaji ni..
tapi disebabkan masing2 ada hal, so x dapat lah nak pergi..
malam tu, buat kali terkahirnya kami bertiga punya kenangan manis bersama..
berbual ibarat kali terakhirnya kami akan berjumpa...
mana x nya.. yang sorang berpindah ke kelantan...
sambung baktinya menjadi guru j-qaf pula..
tinggal kami berdua nak mengajar mengaji kat tadika tu..


moga ada penggantinya secepat mungkin... =)


saya telah membaham satay yang sebanyak 15 cucuk... hahaha
empuk dagingnya... manis rasanya....
nyummmy... ^_^


ha.. yang merah tu suha.. yang ungu tu kak nini..
yang nak tinggalkan kami berdua, kak nini..
huhuhuhu
sedih2x.. haru2x...




Alhamdulillah..
terima kasih ya Allah, diatas rezeki yang kau berikan...
sedap satay tu.
terima kasih restoran serai..
terima kasih juga yang memayungkan kami..
hehehe


setiap pertemuan ada perpisahan..
tiap kali akrabnya kita pada teman, pasti ada perpisahan..
dan... pertemuan kita dengan dunia, pasti juga ada pengakhiran...


moga kami bertemu lagi.. insyaAllah..
akan ada entri berkenaan sambutan kami, geng mengaji persada ikhlas, meraikan pemergian kak nini.. 


p/s: saya sangat suka web cam dengan adik saya.. hehehe 
^__^


jika sudi, klik sini.. =) 
**sedekahkan saya 30 sen

2 comments:

... Wafa Awla ... said...

jom join > http://wafaawla.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

Hakimy Zamri said...

sedapnya satay :D hahaha..