Wednesday, January 11, 2012

SEGMEN 2012/3:BEN ASHAARI:BLOGLIST FEB 2012

Assalamualaikum.. 
welcome to blog bersawang..
blog yang jarang berudpate dan sentiasa bersawang... =)




hari ni nak join segmen blog abang ben..


jika korang nak tahu macamane nak join, jom klik sini..




blog yang aku buat cume cerita berkenaan hidup aku, dalam cara penulisan yang agak santai..
terkadang mungkin ada lawak x serupa bikin yang x mampu buat pembaca tergelak bila membaca entri yang aku update...
bila abang ben tanya, apa kelebihan aku untuk menarik pembaca, maka jawab aku, cara luahan kata dari hati aku, aku nukilkan dengan bersungguh2 dengan pantasnya jari jemari menekan keyboard yang hampir tertanggal.hahah ^__^
menyusun kata bukan mudah..
memilih perkataan yang menyelesakan sangat payah..
pembaca yang meminati entri aku adalah pembaca yang memahami dan menyenangi penulisan aku..
yup.. its all about writing.
apa yang kita sampaikan adalah idea dan ilham yang kita perolehi...
x lupa juga.. yang baik kita sampaikan itu, datangnya dari Allah, dan yang lemah pula datang dari diri kita, juga atas izinNya ia berlaku...


jangan mudah putus asa dalam berblogging ye..
semoga bersemangat sepanjang tahun dan sterusnya..
terima kasih sebab sudi singgah blog aku..
terima kasih abang ben sebab buat segmen kali ni...=D


Assalamualaikum..


p/s: jom join contest saya yang adakan.. =) klik sini


pp/s: jika sudi, tekan sini.. terima kasih. =)

16 comments:

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Hakimy Zamri said...

wahhh ! :D terbaik ridzuan..apapon, good luck =D kalau hang menang, blog hang akan dipromot..lepas tu nanti followers hang akan jadi 1000000+ lebih..HAHAHA ! chaiyok ^^

ridzuan sujari said...

ada pemenang ka kimy? ni segmen tukaq2 link bagi sesiapa yang minat baca blog orang lain lah...
heheheheheheh tengkiu.. =)

Rahmah Ram Ram said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aimi Nadia said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://aiminadiagilax.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-februari-2012.html
hihi. saye dah letak kamu dalam bloglist saye :)

Mak Usu said...

Berminat x tuka link dengan Mak Usu??

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Un Phat Lee said...

selamat berkarya bro

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Nadiah said...

letak la link akak gak...akak dah letak link hang nih....

Zamani84 said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Zamani84 said...

done! sudah masukkan blog anda dalam list saya

thanks ae ;)

Mak Usu said...

Tq!
Nama anda dah dimasukkan dalam bloglist.. :)
Dan follow sini juga..

Penjual Reflesia™ said...

syieda folo cini dan listkan link d bloglist syieda =.= tqvm..hihi

Eryati said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aziela said...

Baru terima lamaran dari awak, walaupun tempoh tamat segmen dan berlalu. Masih berminatkah nak tukar2 dengan akak?

Hanif said...

Saya berminat tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Ben Ashaari Bloglist Feb 2012