Sunday, January 15, 2012

Bila dah Sorang-sorang....

Assalamualaikum..=)
welcome to blog bersawang.
blog yang jarang berupdate dan sentiasa bersawang...
ha... apa lagi, aku jemput korang baca entri kali ni ye.. =)
sekali gus, korang click lah cursor korang kat iklan2 yg ada.
bersih sikit blog aku...
x pun, meh klik sini.. =)


ha..pertamanya, jemput tuk memeriahkan contest yang aku adakan ni..
klik sini.
ok, yang kedua.. jangan tertipu dengan helah alam maya yang anda lihat pada header diatas...
saya masih BUJANG.
dan.... jemput2lah mengorat saya ye... =3


tgh hari yang aku tak tahu panas ke tidak, hujan ke ribut kat luar tu, dek kerana aku keseorangan dalam pejabat....
menyiapkan maklumat murid yang nak dihanta petang ni..


petang ni pulak ada taklimat pelajar tahun 5 berkenaan upkk..
peperiksaan besar bagi pelajar sek agama. (sek rendah)
kalau macam sekolah menengah, form 5 busy dengan spm. 
tapi, sek agama pula, sebaliknya..
jadi nak tahu apa matlamat mereka,
perlu ada briefing berkenaan dengan peperiksaan UPKK.
kalau x.. ha.. macam layang2 lah budak2 ni...
tiup dek angin ke selatan.. selatan lah perginya..
kalau ke utara, kedah pulak lah singgahnya... haha
jika diterangkan hal ni kat pelajar2, jadi mereka dah boleh mind set kat pale otak diorang..
apa matlamat diorang tuk tahun ni..
baru leh jadi fire fly..
menge "set" kan arah tuju perjalanan...hehehe
(sedang bermain kat kepala otak lagu awan dania)


skrang ni, aku sorang2 kat dalam office.. huhu
nak tahu apa aku  buat sekrang ni..???
jangan tengok..!!!
18SG!!! 
dikhuatiri terkena jangkitan kuman "jatuh cinta"
(perasan lah kau..!)


adui... peningnya nak wat keje.... =___= 

x mau buatlah... boleh...??? 

HURRRRMM....~~~~~~BAAAAA..~~~

CHHAAAAAKK....~~~~!!!!!


he eh... korang lak gelak ye... =__=
hahaha... keje jangan stress2x ye..
nnti jadi cam aku pulak... =P


Assalamualaikum.. =3

p/s: can't wait to see you budak senyum...
rindu kot??? ntah.. =P

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...Biasalah....Keje xpernah habis....

Lia Irdelia said...

adakah anda seorang cikgu?..
hahhhaa..

ridzuan sujari said...

HENRIETTA :tu lah pasal.. baru nak setelkan ni..

Lia : ye saya..=)

Penjual Reflesia™ said...

hahahaha..macam2 gaya...

FasiHaH SupiaN said...

kemain lagiiiiiiii possing!haha

ridzuan sujari said...

hehehe.. x leh nak wat pape dah...
keje bnyak kot??? hahaha