Wednesday, December 15, 2010

jom berkenalan!!!


salam...
hai uolls readers, bloggers and blub3x....
heee.... 
ada sorng bro ni...
baru je join blog dia.. hehehe....
ada masa leh ar usha2 eh blog dia...
dia nak promo kan blog yang baru2 ni x silapnyer lah....
so, dengan murah hati nyer terima je tawaran tuh....
hehehe....
wokerh!! step yang dia kasi...

1st 
dia suh letak header blog dia... ok... dah ada terpampmng kat atas tuh...
mungkin ada yang tertanya... "besar semacam je ko ltak header tuh.. cam perli jeh.."
of coz lah x... saja je letak besar cmtu... smart ap header dia... drpd orng xder header cam akuh ni....

2nd
bila buat blog??? hurm...
sejak 3 hari yang lalu...
sejak 13 hb 12  2010

3rd
jumlah follower????
sngt ramai!! 9 orang jeh..
*haha... lawaklah sangat......

4th
trafik harian...
setakat nih... 3 je...
isk3x....

5th
sehari ada lah dalam 3 entri buat....
erm....
*kene rajin agih pasni...

6th
blog paling  best aku baca????
errr... xder agi...
hehehe

okerh tu je geng....
korng... mana2 yang minat gak nak wat camni... sudi2 lah yer...
ngeh2.....
huh???
link brother ni??? okerh...

7 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Ujang9897 said...

gd lck

Cik Hasnah said...

Blog ni sgt2 baru..
pelan2 kayuh ye~
keep blogging =)
salam kenal :)

misz nana said...

selamat berkenalan dari nana :D

man yusoef said...

ni mmg btol2 baru wat blog ni..haha..hepi blogging yea

ridzuan sujari said...

hahaha...
thankz uolls... xder pengalaman agih dalam berblogging.....
terima kasih diatas support yng diberi...
( ^ ^ )

Norfa Lyana said...

hai..salam kenal dr norfa.... huhu..

http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/segmen-isi-kekosongan-hati-n-i-r-life.html