Wednesday, January 2, 2013

TERIMA KASIH!!

Assalamualaikum...! =)
welcome to blog bersawang...
blog yang jarang berupdate dan sentiasa bersawang....
meh bawak kain dan lap skrin lappy anda supaya tulisan dan gambar dalam entri kali ini lebih jelas..
nikmati segalanya dalam bentuk HD.
hehehehehe

harini, 2 januari 2013...dan jumlah pembaca blog aku dari mula aku berblogging sehingga sekarang mencapai  seramai 6666 orang pembaca...
wah...ini nombor yang unik bagi aku..
semuanya terima kasih kepada pembaca2 yang setia membaca entri2 aku...
terima kasih banyak2 ye..dan aku sangat hargai usaha korang bawak mak ayah, atuk nenek, abang kakak, sepupu sepapat, dan jiran tetangga untuk  datang baca blog aku..hahaha.
betul, siyes...terima kasih...=)

minta maaf ye kalau penulisan aku ada mengganggu persaan korang selama beberapa minit bila membaca blog ni..hihi..



maaf ye, kalau x nampak berapa ramai page viewers...korang pakai ah microscope nengok gambor ni ye..
ahahahaha...kantoi baca blog Hakimy Zamri...
meh ramai2 singgah blog dia ye...aku suka baca blog dia..korang pun kena suka jugak.
(senyum sambil pegang pisau, konon2 ugut)

kimy, terima kasih jadi kawan alam maya aku ye..=)
ukhwah selamanya bro..Alhamdulillah, masuk tahun ke-3 kita bersahabat..=)

ok, tu sahaja tuk kali ni...
suka baca..? tengkiu..!=)


3 comments:

Hakimy Zamri said...

Hahahaha. Thanks bro. aku pun suka baca blog hang jugak. sori tau kdg2 tak sempat komen ke apa. aku dah jarang online sgt skang ni sebab busy. papun aku baca walaupun lewat. hehe. semoga ukhwah antara kita sentiasa berkekalan. amin :')

ridzuan sujari said...

terima kasih kimy, sebab singgah baca...aku hargai sangat...=)

amer akat said...

hello